Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är aldrig sent att lära sig vara försåtligt 

 

Lär mig kärlek!

Jag kan hata dig

 

Lär mig hatet

Jag kan älska dig

 

Lär mig den du är

Jag kan förstå dig

 

Lär dig vem jag är

Du kan förstå mig

 

Lär dig den du är

Jag kan förstå dig

 

Lär mig den jag är

Du kan förstå mig

 

Lär mig visdomen!

Lär dig visdomen!

Så kan vi förstå varandra

 

Jag kan visa dig kriget

Kan du förstå värdet på freden

 

Det är aldrig sent att lära sig vara försåtligt  




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-06-03 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP