Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att få gå på dagis i Sverige på 60-talet, är en tid som format mig mycket i det som är jag idag, den här bilden är en typisk känsla från den tiden med skolfröknar som verkligen visste svaren när jag frågade.


Dagiset i Majorna på 60-talet.

Blir man sån här när man blir äldre?

Att det var så mycket bättre förr i Sverige?

Ja, när man var liten och ville ha svar på livet.

Önskar vi kunde få göra en resa tillbaka till 60-talet.

Det hade varit så underbart!

Men ni har ju blivit så gamla.

Jag vet.

Men ändå.

Dagiset i Majorna på 60-talet fröknar som försökte...

Äsch, det är jag som hittat svaren själv i mitt sökande.

Ditt sökande i livet alla dina 60 år som gått sen du kom.


Se, det här är bilden av Gud, som jag sett här i Sverige.


Vad söker de andra efter?

Hm, turisterna menar du?

Ja, eller de som kommit för att stanna.

"Dagiset i Majorna på 60-talet" är mitt bidrag.

Oh, nu fattar jag,
du har gjort en bild till 400-års firandet av Göteborg!

Ja, jag undrar, får man det..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-03 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP