Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bookcover by Notarius publicus on "The artificial normal"


MIKROVÄRLDARNAS VIRUSKRIG PÅ BAKTERIERNAS SLAGFÄLT

Medan de osynliga coronavirusena
sig fäst likt kardborrar på jordens
yta och viruskriget om världsherra-
väldet pågår för fullt i det fördolda,
klimatkrisen ställa sig i vägen som
avledande manöver för virusens be-
hov av gynnsamt klimat för att ex-
pandera sig i mikrovärldarnas virus-
krig på bakteriernas slagfält där vem
som är en god bakterie avgörs av den
vinnande bakterien till priset av de
övrigas underlägsenhet om nu inte
klimatet tar kål på dem allihop.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2021-06-03 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP