Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga vidder

Oändliga vidder
en horisont utan slut
eld och oro
ett stormigt hav
provar om och om igen
0m båten håller
om den tar in vatten
om den kommer förlisa
eller om den stabiliserar sig
lägger den mot sidan
för att parera vågorna
men bara som en motvikt
inte ett tecken på att den håller
på att svaja omkull





Fri vers av Klipparen
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-03 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen