Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans hjärta (jag flyttar nog till göteborg)

han sa

dina ögon är så vackra, de är tre gånger större än mitt hjärta

de är djupare än botten på tredje, fjärde glaset

våtare än fjärilsbetten som nuddar vid din nacke innan du somnar

och flyktigare än röken som lämnar dina läppar och blir till små moln



det. tar. aldrig. slut




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-17 21:41



Bookmark and Share


    Steff...
Ja kanske då som små vågor bytas till havsvind brus ta chansen tycker jag
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött