Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oki! Abstinensen är väl lite större än vanligt ens för att vara en lördagkväll ... Men för att inte falla för fel frestelser lär det ju vara bra att skrifta av sig lite ...


Innan jag låter svalka mig ...

... i din källa
vill jag först få
din njutning smaka 
när jag får dig att gå ...

Om det faller mig i smaken
och jag känner
att du vill så mycket mer

får du allt du vill
av hela mig
och mycket mer därtill

när helst du så vill
utan några restriktioner

Ty är du den 
som är ämnad för mig
finns det inga situationer
då jag inte vill med dig

varje gång
igen och igen och igen ...

Varje dag
för all framtid
bortom evigheten

 

_____________________________
Tidigare publicerad här i september 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP