Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har fysikens lagar att förhålla oss till. Kanske också mystikens?


Mystikens lagar

Fackla tänder fackla
eld tänder eld.
Gudsgnistan kommer från elden
som värmer allt levande.

Jag vandrar labyrintens stigar
ett skenbart fram och tillbaka
men tar mig inåt och utåt.
Varje steg är ett
återvändande
och något nytt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 20:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sant och väl beskrivet om livet!
2021-06-05

  Lustverket VIP
Ibland känner man verkligen det, stegen fram och tillbaka är bara skenbara. Vem rör sig? Vad rör sig? Vågor på ytan, stilla i djupet.
2021-06-04

    ej medlem längre
Mystiken fanns före fysiken, kommer nog alltid att finnas med oss.
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP