Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, inspirationslek, forumet


mellanrum

slumrande nästan vaken
i hängmattans mellanrum
hörs röster på avstånd
som humlors surr
du har varit där förr
det doftar gott
och du minns
att du befinner dig
i ett kretslopp
och somnar om




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP