Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med färg av blyerts

Vit kobra bländar.
Där svarta rosor vissnar.
Men du är mitt grå.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2021-06-03 23:48



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tolkar den som en sorts kärleks-haiku, som hyllning till vardags-kärlek?!
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP