Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fattar ingenting


Dummy


Jag är en riktig dummy
och fattar ingenting
jag passar inte in här
när allt kommer omkring

I dikt - och skriveliten
har jag inget att göra
jag känner mig så liten
och kommer bara störa

Det är som överallt
där du inte passar in
du märker det i luften
det sätter sig i sinn

Funderar på att avsluta
medlemskapet här
försöka hitta meningsfull
sammanslutning

där

jag känner mig bekväm
och ej prekär







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-04 13:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den här dikten visar både på kreativitet och humor, samt inflätade rim; så den talar lite emot sig själv...
2021-06-07

  soligajag_1 VIP
Jag tycker om dina dikter !
Du ska absolut vara kvar här. Vi är alla olika poeter !!
Vi älskar att sprida glädje, sorg, misslyckande på olika sätt.
Ge inte upp!!

Bamsekram från Soligajag_1
2021-06-06

  Sparvögat VIP
Det här är väl en sida där alla är välkomna och behövs...
Stanna kvar
2021-06-04

  Niliboy
Du diktar så fint Gudrun så inte ska du sluta! Kom igen vet jag!
2021-06-04

    Ohemulen VIP
Vi är många som inte passar in här
Som är obekväma och stör
Och visst är väl det bra...
2021-06-04

    ej medlem längre
Äsch
2021-06-04

  Cikoria Blå VIP
Bra text tycker jag.

2021-06-04

    ej medlem längre
Det finns plats för alla röster, tycker jag.

2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP