Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag..?

Om jag gav dig mitt hjärta
Skulle du då ha
Kastat bort det?
Om jag visade mitt inre
Skulle du då gått
Till någon annan?

Jag vill att du ser
Att du verkligen förstår
Mig

Jag är liten och rädd
Ensam och svag
Men vill vara närmare

Vill känna din hud
Mot min..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-04 03:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
låter lite som Frödings dikt Anita.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP