Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

Ibland
Stannar jag till
När dimman klarnar

Och jag kan se.




Fri vers av Petter Miller
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-06-04 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller