Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New York City

Likt stolta berg reser sig tornen av glas
Över gatorna som myllrar av liv och rörelser
I en oändlig energi som tar aldrig slut
Dag och natt är staden av glas händelserna centrum
Där maktkampernas intriger eldas på
Utav ambitionernas utsvultna hunger
Miljoner drömmar som slåss om att förverkligas
I denna betongdjungel
En allas krig mot alla där vinsten är allt eller inget
Enbart vinnarna överlever tävlingsbesatta miljö
Med ingen andra plats som tröstpris
I denna kaosets och motsättningarnas storstad
Med de framgångsrika på toppens glittrande glans
Och de utstötta på bottens skumma gränder
Här i New York City
Födelsestaden av möjligheternas land
Sover ambitionernas kamp aldrig




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-06-04 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP