Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Larz Gustafsson


UNDERBAR DAG

 

Det här är en underbar dag
Och jag ska njuta i fulla drag
För nu är sommaren här på nytt
Nu har den jobbiga kylan flytt
Det här är en underbar tid
Min själ hugsvalas av himmelsk frid
Förväntan är på toppnivå
Det finns ständigt mer att få
Det här är en underbar dag
Men allting varar ett litet tag
 
LARZ GUSTAFSSON 4/6 2021
 



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2021-06-04 16:55



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sommarn, grönskan... en underbar stund av liv. Fint Larz
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP