Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar att bestryka

 

Bara tanken att få finnas i din dag

väcker minnen som inte går att radera

bara ett hopp om en blick, en beröring

en känsla som inte släpper mig fri

gör dagen underbar att bestryka.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-04 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP