Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantastiska årstiden

Dikeskanters skönhet
Färgsprakande av
Trift och tjärblomster
Förskönar vår resväg
I samklang med
Smörblommor och hundkex
Vår fantastiska årstid är här




Fri vers (Fri form) av Feliaxel VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-04 17:13



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så vackert skrivet om allt det vackra nu! Sommaren med sin fantastisk blomsterprakt och dofter att njuta av. Fina bilder att se och uppleva i denna dikt.
2021-06-07

  ULJO
Det är bara att njuta i kapp.med humlorna
2021-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om vår vackra natur.
2021-06-04

  Sparvögat VIP
Ja våren är en underbar tid...
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP