Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUBELIDIOT

Så mycket att se tillbaka på

Ännu mer att se fram emot

Så många ballonger i det blå

och en dansande idiot

som fått nåd av Gud att se sitt liv

i Hans himmelska perspektiv

som upplever glädjen intensiv

och vars inre värld manar: "Skriv!"

 

Så mycket att se tillbaka på

Men vill barnbarnen höra på

när farfar/morfar berättar om

allt det där och hur det var då?

Kanske avfärdas han som tjatig men

det gör faktiskt ingenting alls

för alltsammans är sant och betydelsefullt

Inte bara en gammal vals

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-06-04 20:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre en jublande idiot än en grubblande fåne.
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP