Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EFTERTEXTERNA HAR REDAN RULLATS

Eftertexterna har redan rullats

i Uppenbarelsebokens ljus

Jag står här med ett facit i handen

vid vågornas dån och brus

Eftertexterna har redan rullats

Apokalyps är uppenbarelse

Och jag får framleva min tid på jorden

som en välsignad varelse

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-06-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP