Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjda hyror?

Vad kan man göra

Innan hyrorna går upp?

stödja vänsterpartiet!




Prosa av Niliboy
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-05 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa är bra på att klaga.
Åter andra väljer att agera. Jag tror på de senare. Då slipper man kanske klaga.
Bra inlägg!?
2021-06-06

  Bibbi VIP
Kanske?
2021-06-06

  Kajan VIP
Vänsterpartiet är en ensam röst i många frågor, solidaritet har blivit omodernt.
2021-06-05

  Sparvögat VIP
Ja det gäller att satsa på rätt häst...
2021-06-05

  SatansSon
du är rolig. ti hi.
2021-06-05

    Lena Staaf VIP
Bra tänkt och gjort!
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy