Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsömnen

Kroppen utmattad av dagens hårda arbete
Sinnena slöa av den enorma energibristen
Dagen märkt av slitsamt ansvar och vardaglig kamp
För överlevnad mot dagens slut
Tröttheten hänger som ett mörkt moln
Redo att fallna ner med hela himlens makt
All energi förbrukat och förbränt till enbart gnistor
Sängen står som en väntande fru redo att motta dig
Efter dagens hårda jobb för brödfödan
Filten omfamning värmer den trötta kroppen
Och ger ljuvhet till det slutkörda sinnet
Skyddar dig från verklighetens bittra kyla
En kort motstånd och snart är du ute på en resa till en värld
Där är allt är möjligt och inget är omöjligt
Där din själ, tankar och drömmar är fria
Att upptäcka det oändliga bortom världens kända lagar
Njut av den kosmiska resan; verkligheten är redo att möta dig
Morgonen efter som den alltid gör




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-06-05 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP