Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomen

Jag flätar inte håret
Förr gjorde jag det
Har inga blommor i håret
Förr hade jag det

Jag dricker inte saft
Förr gjorde jag det
Nu dricker jag öl
Förr gjorde jag inte det

Det finns inte mycket kvar
Av mig, av livet
Av barndomen

Barndomen som aldrig fanns
Barndomen som jag drömde om
Barndomen som bröt mig




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-05 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver