Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNIKVÄLL PÅ BALKONGEN

EN SOMMARKVÄLL I JUNI
JAG STÅR PÅ VÅR BALKONG
SOM JAG GJORDE FÖRR OM ÅREN
SOM JAG GJORT SÅ MÅNGEN GÅNG
DET ÄR FORTFARANDE LJUST FÖR
JUNI ÄR ETT FENOMEN
HIMLEN BLIR EN FOND AV MINNEN
OCH BALKONGEN BLIR EN SCEN
DÄR JAG SJUNGER MINA SÅNGER
ANDRAS SÅNGER, SOM JAG FÅTT
OCH SOM JAG HAR GJORT TILL MINA
DET ÄR ROSA, DET ÄR BLÅTT
MEN DET HÄR ÄR INGEN VÅRKVÄLL
DET ÄR SOMMAR NU, MIN VÄN
JAG VILL TACKA GUD FÖR LIVET
FÖR DEN LJUSA FRAMTIDEN
UTAN HONOM ÄR JAG INTET
FAST MIN POESI ÄR STOR
DET ÄR JUNI PÅ BALKONGEN
DET ÄR JUNI DÄR VI BOR

LARZ GUSTAFSSON 5/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2021-06-05 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP