Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cheerfully in a cheerful step.

 the summer vacation has come and with it come the beautiful thoughts that embrace me.

what could I do in this short and beautiful period of sunrises and sunsets as an artist as I will call them, my secret poetry.

hobbies and travel

Tomorrow is Sweden's national day, so we can enjoy peace and wisdom by celebrating good deeds and positive thinking.

 

Glatt i ett glatt steg.

sommarlovet har kommit och med det kommer de vackra tankarna som omfamnar mig.

vad kunde jag göra under denna korta och vackra period av soluppgångar och solnedgångar som konstnär som jag kommer att kalla dem, min hemliga poesi.

hobbyer och resor

I morgon är Sveriges nationaldag, så vi kan njuta av fred och visdom genom att fira goda gärningar och positivt tänkande.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-06-05 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP