Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett livslångt ide


Solstrålarnas välkomnande famn
väntar på att få visa upp
vårens paradis
som bultar av liv

Trots att tiden är inne
är ljuset en polariserad företeelse
som fallit i mörker inom mig
och kvar blir jag




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-06-06 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789