Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter kärleken till den rätta i ens liv är nog den starkaste känslan man kan känna ... - Idag 2021 finns du i mitt liv sedan några år, älsklingen min - Du finns på riktigt!


Önskar få kunna säga till världen ...

... att jag äntligen
fått möta dig 
på riktigt ...


Och det är Viktigt!

... i verkliga livet ...

Kanske det låter
lite överdrivet
men det är 
det allra minsta
man kan säga att det är

Ty du finns ju egentligen
inte ens ännu här

och jag är ju ännu mindre
ens säker på 
att jag vet vem du är ...

Men det jag vet
att jag önskar
vore verklighet
just nu

är att jag kunde få 
känna att jag till
hela världen 
kan säga
att jag nu vet
vem du är
att jag mött dig
och att det visade sig
att du verkligen finns till

På Riktigt!

Och att du
är den som är
så där innerligt mycket
bara ämnad för mig

liksom du 
i mig funnit 
den man som är
så innerligt mycket
bara ämnad för dig 

Allt jag dock just nu
undrar och grunnar över
är

Var någonstans i världen
du befinner dig just nu?

Om du läser det här?

Och huruvida din längtan
lika stor som min är ...

Du fattas mig!

... lite mer idag
än vad du fattades mig igår
likväl jag vet
att det är så mycket mindre
än vad du kommer
att fattas mig imorgon ...

Saknar dig ... 

 

_____________________________
Publicerad här tidigare i september 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-06 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP