Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


876.Hur mycket kostar din frihet...


*Jag vill vandra på den fria hälsosamma Jorden!
*Jag vill sova på rena ängar fält och i skogar
*Jag vill vakna i rena Himmelska moln
*Jag vill bada tänka och drömma om i *fri hälsosam
flora sjöar,floder, hav och oceaner*

Så kostar min frihet!!!
===
OBS!!!500.2017/05/27 L.EK
===
***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-06 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP