Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig

Jag vill bli invaderad.
Av dina läppar mot mitt käkben.
Mot min halsgrop.
Jag vill att du inskränker mina skulderblad
med dina händer.
Låter dina fingrar gräva sig djupt, djupt in i mitt sinne.
In i min tankevärld.
Jag vill att dina fingrar drar upp alla tanketrådarna,
knyter ihop dem.
Varp mot varp i tät knut.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-06 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP