Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma; glömma

[*]

Sträva
bäva
sin grav
gräva

Ströva
röva
sitt liv
förstöra

glömma
drömma
häng ner
ditt huvud…




Fri vers av Petter Miller
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-06 09:21



Bookmark and Share


  Linil VIP
Tycker om din text som tillåter tolkningar.
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller