Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det tabubelagda ämnet. Elefanten i rummet.


SVERIGES NATIONALDAG

Det är inte korrekt att nämna

att vi har nationaldag i dag

Sådant ska man helst bara lämna

Men det tycker inte jag

Mitt land är alls ingen avgud

men ändå det bästa på jord

Jag är tacksam för härliga Sverige

Det ville jag kläda i ord

 

LARZ GUSTAFSSON 6/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2021-06-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP