Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i olika block.

Din tid är linjär,
lika så min.
Din tid består av olika block.
Ett liv i olika perioder.
Perioder med en tydlig början och ett tydligt slut.
Bredvid mig där min tid endast är linjär.
Det handlar bara om det.
Där du kan lämna allt bakom dig och gå
vidare.
För att möta ett nytt block
och befinna dig där.
För mig är det främmande
att leva så.
Men jag kan inte göra mer
än att acceptera det.
Respektera det.
Själv övar jag mig på att njuta
av nuet, då jag är övertygad
om att det gynnar min framtid.
Jag vet att jag kommer göra det som
gör mig lycklig.
Jag vet att det kommer att gå bra.
Jag tror på det sättet att leva och tänka.






Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-06-06 14:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förr fanns dessutom det socialistiska blocket.
Those were the days!
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP