Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 6/6-2021. Inspirerad av ”cardigan” av Taylor Swift.


en ungdom som springer

jag må vara en ungdom som springer
när du ringer
men jag har konsten runt mitt finger

en svävande själ
med svaga skäl
till varför jag brinner
klassikt tonårstal
ser inga val
förutom att hjärtat vinner

jag känner mig
ett rebelliskt helgon
som vaknar varje morgon
med tårar av glitter
en passion som spricker
tidlösa skrifter
som skrivs i mobiler

men jag känner mig
vaktar allt som jag bryr mig om
lämnar allt mitt ansvar bakom
jag skapar som om jag har bråttom
tappar mig i djupet på en mäktig scen
som målar mig en bild av ett vackert sken
känns som en personlig och modern kliché

som kommer att förfölja mig
som vägrar att höra dig

jag må vara en ungdom som springer
när du ringer
för jag har konsten runt mitt finger




Fri vers av fragile fighter
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-06 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fragile fighter