Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeten

här sitter den
vilsne poeten
med sina slitna rim & vokaler

han drömmer sig
bort och längtar -
bort från inkassobrev
och cancerradikaler

här sitter den vilsne
poeten
han vill inte ha någons hjälp

han vill bara
”get his message thru”
- känna lite lugn i tillvaron

ytterligare slänger han bort en kasserad dikt
han är en poet, med skrivandet som sin plikt

en av miljoner av miljarder
människan är en av skapelsens bastarder

kanske någon gång det släpps en bok
med dikter av denne vilsne lille tok

”maby then he got it made -
teached his lessons
and made the grade”






Fri vers av Petter Miller
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-06-06 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om det är mig du syftar på, så kasserar jag inga dikter.
De är alldeles för bra för det.
Hur det går för mig är inte ditt problem, Sigmund.
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller