Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsdagbok

Jag sover inte på natten för det är så varmt
Går ut på balkongen och öppnar ett fönster
Drömmer konstiga drömmar som jag glömt bort nu
Går iallafall upp cirka 06
Duschar
Känner mig glad att jag storstädade igår

Lyssnar på Vashti Bunyan och sen Peter Gabriel
Pratar med Johan
Det var trevligt
Spelar lite gamla låtar men får ont i benen så jag avslutar
Pratar i telefon med pappa

Ännu en meningsfull dag!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-06 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP