Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker cancer

inget kan släcka den,
brinner en blomma i mitt inre skinn
i mitt ömma jag
skjuter gnistrande metastaser när
plåtmonstret glider förbi
och det lilla hotellet lyser med sin närvaro
nu åker jag snart dit
en växt av klorofyll
har sopats ner i mina vener
och i ett vibrato av alla världens toner
bärs det svingande livet fram




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-06 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP