Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han är full av härlighet


Guds lilla barn är jag


Guds härlighet finns .
Ja Guds djupa kärlek bör sökas - medan tider är.

Guds härlighet finns, men den är skändad på många vis,
Förtala Gud går bra och prisa honom går också bra, men
antalet som förtalar är ju så många gånger fler.

Gud finns, för jag får av hans kärlek varje stund,
Guds kärlek lyser i mitt liv, det ljuset tar inte slut.

Gud finns för han visar sig på många vis, men man ser inte.
Guds härlighet finns, och en dag står han i härlighet framför dig,
vad säger du då?

Gud finns, för hela jorden kommer en dag att veta vem han är,
Guds nåd är stor med människor, han ger och ger men får så lite igen.

Guds barn är lilla jag, ja han är min Far, som är så stor och god.

Dikt och bild ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet