Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fria katter

Nog har jag hör några blåklockor ringa.
Då gräs trampats ned, en svag liten ton i örat klinga.
Men hellre vill man lyssna till vackert fågelkvitter.
För ej vill man stå med tassar i kristallglassplitter.
Man önskat lite mer av ljusets sken,
särskilt då vinden gjort det kallt på våra ben.
Bäst att plantera blommor i egna rabatter
som ger grönska till två fria katter.






Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-06-06 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP