Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

fienden är död
ni kan återgå
till era marker

luta er mot det
det är bra nog
ring till vännerna
ni är fria

men du
jag visste
satans hand

och jag
behåller avstånd
genom att dela
hjärtslag




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-06-06 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams