Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen soldyrkare

Att höra regnet falla

Se att himlen blivit grå

Skänker mig lite lugn 

I själen

 

För solens gassande strålar

Från en ständigt klarblå himmel

Orsakar obalans i mitt inre

Får mig att tvivla på mitt ben

 

Så ge mig mulna dagar 

Ge mig svalkande vindar

Som påminner min kropp

Om att den kan andas lätthet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-07 06:59



Bookmark and Share


  Susen VIP
Solälskare men skönt med regnet som slår mot fönstret också :) Fint skrivet
2021-06-08

  ULJO
Tyvärr får vi inte välja. Vi får acceptera det väder som är.
2021-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Jag är gärna ute i solen, men ibland är det skönt med lite moln på himmelen och det livgivande regnet.
2021-06-07

  Nanna X
Jag är en klassisk soldyrkare, snart på väg till stranden. Men jag har också ett ben som fungerar dåligt vissa dagar så tvivlet kan jag förstå.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP