Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibelns vänner?

Idag läste jag

ur bergspredikan 

"Saliga äro de

barmhärtiga!"

De som bryr

om den fattige!

"Ty de skola få

barmhärtighet!"

Något för våra

politiker att

tänka på!

De med sina

feta löner!

Å vill ändra

hyresregleringen!




Fri vers av Niliboy
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-07 03:20



Bookmark and Share


  aol
Varen icke avundsjuk Birger
2021-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt diktat!
2021-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Väl värt att fundera på.
2021-06-07

  Sparvögat VIP
Ja man ska bry sig om alla i samhället, visa är dina ord...
2021-06-07

  Kajan VIP
Jo, vi behöver alla leta i vårat inre efter barmhärtighet; sen är det ändå så att politikerna/politiken/samhällsklimatet i stora drag speglar medborgarnas åsikter och värderingar...
2021-06-07

  Bibbi VIP
Psaltaren 41:2-4 och Jesaja 58:6 o.s.v.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy