Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[got 1993]

du virvlar runt
likt ett löv
fångat av vinden

du söker andra världar
går genom
den sjunde och sista grinden.




Fri vers av Petter Miller
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-06-07 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller