Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft slott

Bygger trasighet och modlöshet

Lika fort  rasar samman

i  intet

Luftslott byggs av känslor

Saknar mening

Gör mer skada

Där emot  kärleken

omvandlas till riktiga slott

Blomstrar  ut växer sig 

starkare i livets långa grenar.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-07 10:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Älska de fattiga och bry dig om dem!
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP