Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens ansikte bär spår av dig

Och jag dör
tusen dödar
igen och om igen

Det gör ont
det gör ont
det gör så ont

att blommorna blommar
att solen värmer
att sjöbrisen sveper in

för det hjälper inte
inget och ingenting hjälper
Du är borta nu

men ändå
jag ser dig överallt
leende med glitter i blicken

och du är tydligast
i ljuset i slutet
av tunneln

Här där mörkret omsluter
river saknaden
i livet som det blivit

Det var ju inte
så här

det skulle bli

Tunga droppar av sorg
faller ner på jordens ansikte
när himlen öppnar sig

och allt gråter
men jag fäller inte en tår
jag är en öken














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-07 11:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den intensiva smärtan flödar genom hela texten, och blir faktiskt synlig och kännbar vid läsning.
2021-06-07

  Öknens Ros VIP
En stark text där orden andas stor sorg och förtvivlan.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP