Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Lock down)

 

Nedstängning tillhör utbildningen i varje land och kulturgrupp. Att blockera befolkningen är bara en princip- och frivillig fråga. Tolkad simpel : diktatur eller  social demokratia .  Att Sverige gjorde som man gjorde var själv utvalda ryckte som ska komma . d.v.s. befolkningen beteckning som sådan svensson en knegare är en syresatt kines (blonderat)så vår pandemi kallas löss.

om en månad kommer Italien att få 25 miljarder euro för att återuppliva landet och uppfinna sig själv.

orden är korta om du frågar något som turist eftersom utrotningen var förödande. Och cynismen stor.

Svenskar som söker politisk asyl i andra länder eftersom Sverige inte inför regler om moraliskt beteende och inte stoppar ohälsosamma belastningar

Värdarna smickras för att samtalet till flygplatsen i destinationslandet ..... handlar om suveränitet och en statslös stat ...

Är vi verkligen så undertryckta?

För att inte lita på det medicinska systemet kan du inte hitta kända läkare även med ljuset vid middagstid

Kvinnor som går till en svensk läkare och kämpa för att behandla symptom men att denne dölja bara och det är ett fult brott tillåtet av de parter som vill decimera befolkningen enligt protokollet.

så tekniskt sett anklagas Sverige för att ha köns organiserat sin befolkning. Skam fyllde min kropp när jag läste ett dokument från ambassaden som var mer exakt med anledningen till att svenskarna lämnar Sverige i så stor omfattning.

en textuell fortsättning kommer inte längre att vara. Det räcker att informeras om att vi blir vilseledda.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-07 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP