Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag

Och nu värmer solen hjärtat
Som försiktigt tittar ut
En sommardag med bad
Och livet är så ljust




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-07 13:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Riktigt fint på min ära!
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva