Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till bredden

 

 

flaskposten kluckar lätt

i vågorna mot strand

 

varsamt avlägsnas korken

rinner ut en lukt

i fria luften

möter min nyfikenhet

 

föreställer mig

att papperslappens

av fukten oläsliga ord

kunde vara dina

och huden knottras

 

inuti kammare och förmak

återföds din melodi

längtan i mitt väsen

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-07 13:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Dramatik och skönhet . . .
2021-07-03

  Boel Lindell
En underbar dikt om längtan och saknad. Fint uppbyggd med flaskposten som anländer och som trots oläsligt innehåll ändå ger rysningar.
2021-06-07

  KYREUS of Sweden
Underbar nostalgi.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg