Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är havet som omsluter


Han är havet

som omsluter mig

en tröst 


Armar som ömt famnar

bär tyngden 

lättar bördan


Han är den

jag alltid återvänder till

vågorna som för mig hem


När jag håller på att drunkna

han håller om mig 

tills jag föds på nytt















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-07 14:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2021-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi.
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP