Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FIASKO I AVSLUTNINGSTIDEN

Ännu ett fiasko läggs till handlingarna

Bokslutet kommer att bli dystert

Jag har läst mycket om förvandlingarna

Detta är allt annat än ystert

De som bär frukt, som blir beståndande

tycks inte vara så många

Mitt i bedrövelse och våndande

orkar jag trots allt att stånga

pannan min blodig mot apartheidtjat

vettvillingar i trafiken

eller mot annat i vår vackra stat

som gör mig arg och besviken

Fällorna riggades av fienden

Men väljer jag mina strider?

Sitter betryckt, förryckt och gnyende

Nedtryckt i avslutningstider

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2021-06-07 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP