Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambition, drömmar

Ambition, ambitioner om scener
drömmar, drömmar om scener
scener
Shanghai Sarajevo Stockholm Estocolmo
Södra stationsområdet, postmodernt
förtvivlad fåfänga driver till fantasi om simpel mexikansk dryck
ohjälpligt
innan Columbus drack enbart den mexikansk adeln choklad
idag är det bara adeln som får stå på scenen



Dröm som substitut att hålla fast vid, eller var det redan bestämt innan jag föddes, fast i min hjärna att det var så jag fungerar
vem har inte varit, monomant, betuttad i ord samtidigt som andra delar av hjärnan vägrar dig att hitta dessa ord

romantiserat påstå att man är ett urverk felkonstruerat i, I believe, relativitets och kvantum universum




Fri vers av A. Ostsee
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-06-07 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee