Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget eller allt

Tomheten fylls av intet

Närvaron fylls av alltet 

Men även ingenting

Kan vara något 

Och allting kan bli övermäktigt

 

Så vad som är vad

Kan vara svårt att säga

Tomheten finns i sig själv 

Som en påminnelse av saknad 

Medan närvaron drunknar

I sin egen oöverskådlighet

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-10 06:59



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord skildrar du
2021-06-11

  Lottie Ålhed VIP
Tomheten som en påminnelse av saknad väcker tankar kring begrepp som i avsaknad av o.s.v. Intressant dikt att återkomma till.
2021-06-10

  ULJO
Storheten föds ur det lilla.

Fint skriftat
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP