Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har vi ett namn, "Dina" kanske en del säger, "Dina Paketet" men det är inget bestämt än.


Nya tag, hur då?

Jag letar efter ett band med äldre musiker som känner som oss och vill bli en viktig del i arbetet för att få bort de unga från hemmen som knäcker deras sårbara själ, här skulle de sk. monstren få utlopp för den energin som skapats i deras liv ( )
denna svåra rädsla och utsatthet som de känner, tänk att få gå in i det lilla rum där trummisen och de två andra spelar Metal och där "monstren" får skrika ut sitt trauma och hitta fram till "dörren" Bandet skulle naturligtvis få pengar från Statens satsning på dessa ungdomar, som jag hoppas kommer få hjälp av satsningen på de-utsatta här i närområdet/ "Dina Paketet"

Jag fick pröva på, trummisen är en stört skön kille men jag var inte tillräckligt galen för deras band och som helt ny i deras ögon så fick det bli just som en prövning.


Man bör vara ung när man går in och sjunger
chansen för att bli en säker sångerska i musik

Slut på droger och medverkan i kriminalitetens värld.

Dina Paketet kan bli det löfte som...
Nej, kan inte lova något,
måste prövas och bekräftas av Polisen först.



Bara en text en vision en
önskan
och ett hopp om friheten

Dina 10 minuter.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP